Το αντρικό σουτιενάκι κοστίζει περίπου 30 δολάρια και έχουν πουληθεί ήδη 300 κομμάτια μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες.
Ένα γιαπωνέζικο κατάστημα εσωρούχων αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το αντρικό σουτιέν και έχει αρχίσει να βγάζει τρελό χρήμα τις τελευταίες ημέρες μια και όπως δηλώνουν οι εκατοντάδες πελάτες τους, ήταν κάτι που ευχόταν να συμβεί πολλά χρόνια.

Το αντρικό σουτιενάκι κοστίζει περίπου 30 δολάρια και έχουν πουληθεί ήδη 300 κομμάτια μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες. Κυκλοφορεί στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του ροζ για να μπορείτε να το ταιριάξετε ανάλογα με τα ρουχαλάκια και τη διάθεση σας.
Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, χρησιμότητα δεν έχει. Οπότε ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι ως φετίχ. Τι φετίχ όμως και για ποιούς;. Αφορά τους άντρες ή αφορά τους gay άντρες; Γιατί άν αφορά τους gay άντρες έχει καλώς. Αν όμως αφορά και τους υπόλοιπους, ένα μικρό προβληματάκι νομίζω πως το έχουμε.
Δηλαδή οκ, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κοριτσάκια αλλά προσωπικά έγω έτσι και έβλεπα άντρα με σουτιενάκι ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Το πιθανότερο φυσικά θα ήταν να πεθάνω στο γέλιο και αμέσως μετά να αρχίσω να ψάχνω την πόρτα της εξόδου.










Τί άλλο θα δούμε Θεέ μου; Κουράγιο…
Δεν έχω ιδέα αλλά ελπίζω να μη το αγοράσεις ε; ε; ε; ε;

Λες να το βγάλουν και με ενίσχυση;