Βραβείο Γκίνες για τη μεγαλύτερη μπουγάτσα στις Σέρρες

Γράφει η magica στις 3.12.2008, 0:40

| Tags: , , No Comments »
Photographer:Eleftheria G

Photographer: Eleftheria G

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 θα δοθεί και επισήμως από εκπρόσωπο του Guinness World Records το Βραβείο για τη Μεγαλύτερη Μπουγάτσα του Κόσμου στις Σέρρες.

Το βραβείο Γκίνες θα δοθεί κατά τη διάρκεια ημερίδας που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τον ΟΠΕ.

Η μεγαλύτερη μπουγάτσα του κόσμου δημιουργήθηκε από σαράντα σερραίους επαγγελματίες για το 1ο Φεστιβάλ Μπουγάτσας που διοργανώθηκε την πρώτη ημέρα του Ιουνίου στην πόλη των Σερρών.

Η τεράστια  μπουγάτσα διαστάσεων 20 μέτρων μήκους με 60 εκατοστά πλάτος και 182 κιλά βάρος κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Για να ψηθεί η ιδιαίτερη αυτή μπουγάτσα είχε κατασκευαστεί ειδικός φούρνος μια και όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσε να χωρέσει σε κανέναν οικιακό ή επαγγελματικό φούρνο.

Μοιραστείτε το...

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • FriendFeed
  • Live
  • Twitter
  • PDF

Αφήστε ένα σχόλιο