10.12.2014 - Updated 19.07.2017 - Μαίρη Χαρίσκου

Οκ ξέρω! τα στεφάνια είναι στρόγγυλα! Αν τα βαρέθηκες όμως μπορείς να φτιάξεις ένα πρωτότυπο τετράγωνο στεφάνι που θα ξεχωρίζει

Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ονομάσουμε αυτή την πραγματικά όμορφη και πρωτότυπη κατασκευή της Taryn αν όχι στεφάνι; χμχμχμ θα μπορούσαμε να την πούμε χριστουγεννιάτικο πλαίσιο αλλά το μυαλό σας δε θα πήγαινε κατευθείαν στη χρήση και τη λογική του, οπότε θα το βαφτίσουμε χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα κι ας μην είναι στρόγγυλο.

Απλή κατασκευή με υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα, ειδικά αν έχετε κανένα δέντρο στην αυλή σας. Αν δεν έχετε φαντάζομαι θα βρείτε στην αγορά μια και τα πουλάνε για διακόσμηση.

Χρειαζόμαστε  κλαδάκια, φυσικό σπάγκο, λευκό σπρέι, κορδέλες και χριστουγεννιάτικες μπάλες της αρεσκείας σας.

Κόβουμε τα κλαδάκια στο μέγεθος που θέλουμε, βάφουμε τα κλαδάκια με το σπρέι και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Στη συνέχεια τα δένουμε με το σπάγκο και κρεμάμε και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες που έχουμε περάσει σε κορδέλες.  Εύκολο δεν ακούγεται; Άντε τι περιμένετε; τρέξτε να βρείτε τα υλικά για να το φτιάξετε. Περισσότερες οδηγίες θα βρείτε στο φθινοπωρινό στεφάνι της Taryn.