Σχετικά

Χρήσιμο, διαχρονικό και αυθεντικό φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη…

me2Το SheBlogs.EU είναι ένας εναλλακτικός και ανεξάρτητος χώρος, ένα μικρό ταξίδι λέξεων και κειμένων που σέβεται τη νοημοσύνη των αναγνωστών του και αφήνει στην άκρη τα εφήμερα για να ασχοληθεί με περισσότερο διαχρονικά και χρήσιμα θέματα.

Μέσα από τα κείμενα μου, προσπαθώ να δώσω λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, να εμπνεύσω τους αναγνώστες και να τους προκαλέσω να δημιουργήσουν.

Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα θέματα όπως η μαγειρική, η κηπουρική, οι χειροποίητες κατασκευές και τα DIY,  η παράδοση, η οικογένεια αλλά και θέματα που αφορούν την οικιακή οικονομία, την οργάνωση και την καθαριότητα του σπιτιού.

Εκτός από την κύρια θεματολογία, υπάρχουν και θεματικά αφιερώματα τα οποία αγαπάμε ιδιαιτέρως, όπως για παράδειγμα το αφιέρωμα στα Χριστούγεννα και το αφιέρωμα στο Πάσχα.

Στο SheBlogs.eu δε θα βρείτε copy-paste κείμενα όπως σε άλλες σελίδες. Κάθε κείμενο γράφεται λέξη προς λέξη για να δημιουργηθεί αυθεντικό και πρωτότυπο υλικό. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ από την πρώτη εποχή των blogs και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω (σε περίπτωση που δείτε κείμενα ή φωτογραφίες μου αλλού, κατά 99,9% τα έχουν κλέψει χωρίς την άδεια μου).

To Sheblogs.EU είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να συμβάλλει με τις γνώσεις και τις ιδέες της. Όταν αυτό συμβαίνει, πάντοτε αναφέρεται η δημιουργός του κειμένου.

Και ποιά είμαι εγώ τελικά;

Αν σκεφτείς ότι ακόμα δε ξέρω τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω θα καταλάβεις ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα.

Οι σπουδές μου έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά τελικά με τράβηξαν περισσότερο οι κατασκευές, το web design, ο κώδικας και φυσικά το blogging κι επειδή οι σπουδές δεν έχουν ηλικία απόφάσισα να πάρω και ένα πτυχίο γραφίστικής για να αυξήσω τη συλλογή μου.
Η παρουσία μου στο χώρο των blogs ξεκίνησε κάπου στο μακρινό 2005 και συνεχίζει ως σήμερα. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά το χώρο και τον κόσμο των blogs καθώς και των social media γενικότερα.

Μαίρη Χαρίσκου