Η Αγέλαστη Πολιτεία

Η αγέλαστη πολιτεία είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία βασισμένη στις παραδόσεις και τη λαογραφία μας. Τα πιτσιρίκια την λατρεύουν και πολλές φορές την ανεβάζουν ως παράσταση στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές των σχολείων τους.

SheBlogs.EU από - Τελευταία ενημέρωση: 2.11.2008

agelasti-politeiaΜια από τις συνήθειες που έχω αποκτήσει τα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων, είναι να στολίζω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου, παρέα με την Αγέλαστη Πολιτεία και τους καλικάντζαρους των Κατσιμιχαίων.

Μπορώ να ακούω το συγκεκριμένο cd συνέχεια την περίοδο των γιορτών και ομολογώ πως κάποιες στιγμές το ακούω και εκτός εποχής για να μου φτιάξει απλά το κέφι.

Χριστούγεννα χωρίς τον Μανδρακούλο δεν μοιάζουν με Χριστούγεννα για μένα. Ακούστε ένα μικρό δείγμα από το cd αυτό στο βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μια πρώτη γεύση. Ουσιαστικά είναι μια ολόκληρη χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη τραγούδια κι αν σας κάνει κλικ προτείνω να το αγοράσετε χωρίς πολύ σκέψη γιατί του αξίζει.

Η αγέλαστη πολιτεία είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία βασισμένη στις παραδόσεις και τη λαογραφία μας. Τα πιτσιρίκια την λατρεύουν και πολλές φορές την ανεβάζουν ως παράσταση στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές των σχολείων τους. Προσωπικά θεωρώ το συγκεκριμένο cd ως την μεγαλύτερη κληρονομιά που που μας πρόσφεραν οι Κατσιμιχαίοι.

3 responses to “Η Αγέλαστη Πολιτεία”

 1. Δημήτρης Γλέζος says:

  Φανταστικό άλμπουμ, από τα αγαπημένα μου…

  Ρουμ παπαρούμ…

 2. magica says:

  παπαρούνααααααααααααα….
  ρουμ παπαρούμ
  :P
  (sorry για το moderation του σχολίου, είχα ξεχάσει να το ρυθμίσω)

 3. βικυ says:

  Δεν παιζει δυστυχως το βιντεακι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *