17.11.2016 - Μαίρη Χαρίσκου

Είναι η εποχή που ψάχνετε ιδέες για χριστουγεννιάτικες βιτρίνες οπότε ας δούμε μερικές εφαρμόσιμες ιδέες από το instagram γιατί είμαστε και πρακτικοί.

Μη με παρεξηγήσετε. Αγαπώ τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Κι ακόμα πιο συγκεκριμένα αγαπώ τις παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των ακριβών πολυκαταστημάτων του εξωτερικού που διηγούνται ιστορίες και δεν έχουν θέμα με το badget τους όσον αφορά το στολισμό. Σε αυτές τις βιτρίνες δε τους ενδιαφέρει πάντοτε να παρουσιάσουν προϊόντα, αποζητούν το υπερθέμα για να μείνει ο άλλος από έξω με ανοιχτό το σαγόνι χαζεύοντας τη βιτρίνα.

Θα δούμε και τέτοιες βιτρίνες ξανά και ξανά γιατί απλά μας αρέσουν. Όμως στην προκειμένη, θέλουμε να δούμε ιδέες για να στολίσουμε απλά μικρά μαγαζιά της Ελλάδας που είναι ολίγον τι σε παρακμή. Και η Ελλάδα και τα μαγαζιά της. Όσα δηλάδη έχουν καταφέρει να μείνουν ανοιχτά ακόμα.

Οπότε κατά βάση επέλεξα φωτογραφίες με εφαρμόσιμες ιδέες.  Οκ εκτός από μια-δυο αλλά κι αυτές πάλι μπορούν να γίνουν εύκολα.

 

#Christmas #window #christmaswindow #fortnumandmasons #london

A post shared by Lyle French (@lylebrazil) on

#Christmaswindow #nutcrackersoldier

A post shared by retro shop in clapham old town (@dezannevintage) on

#selectbtq #christmaswindow

A post shared by @selectbtq on

Σε επόμενη φάση θα δούμε φυσικά και άλλες βιτρίνες που αγγίζουν το υπερθέαμα. Προς το παρόν ας μείνουμε στην πρακτικότητα του θέματος και να δούμε πως μπορούμε να ομορφύνουμε τους δρόμους και τα μαγαζιά λιγάκι.

Δείτε και τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις μας με χριστουγεννιάτικες βιτρίνες.