4.01.2012 - Μαίρη Χαρίσκου – 2 ΣΧΟΛΙΑ

Επειδή μου ζητήθηκε να εξηγήσω πως γίνονται οι αγορές με δωρεάν μεταφορικά από το amazon.co.uk αποφάσισα νε γράψω ένα κείμενο για αρχάριους.

Δε θυμάμαι πόσο καιρό έχει, σίγουρα περισσότερο από 1 χρόνο που το αγγλικό Amazon, δηλαδή το amazon.co.uk άρχισε να στέλνει παραγγελίες με δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα όταν οι παραγγελίες είναι ακριβότερες από 25 λίρες.

Οι παραγγελίες δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν μόνο βιβλία, έχω πάρει και παπούτσια και ρούχα και σκεύη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και πολλά άλλα πράγματα.

Πως να κάνετε αγορές από το αγγλικό Amazon με δωρεάν μεταφορικά - Επειδή μου ζητήθηκε να εξηγήσω πως γίνονται οι αγορές με δωρεάν μεταφορικά από το amazon.co.uk  αποφάσισα νε γράψω ένα κείμενο για αρχάριους.Όμως η δωρεάν αποστολή δεν αφορά όλα τα προιόντα που θα βρείτε στο αγγλικό amazon. Αφορά τα προιόντα για τα οποία πωλητής είναι το amazon. Για να καταλάβετε, στο amazon.co.uk κύριος πωλητής είναι η ίδια η εταιρία, όμως κι εδώ πρέπει να δώσετε προσοχή, συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες που πωλούν προϊόντα μέσω του amazon.co.uk.

Εσείς δωρεάν μεταφορά δικαιούστε ΜΟΝΟ στα προϊόντα που εμφανίζεται ως κύριος πωλητής το amazon.co.uk και θα πρέπει να μάθεται να αναζητάτε μόνο αυτά τα προιόντα για να σας τα στείλει δωρεάν. Γενικά τα βιβλία συνήθως είναι του amazon.co.uk αλλά για τα άλλά προιόντα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

Καταρχήν θα κάνετε την αναζήτηση σας κανονικά, για παράδειγμα shoes για να ψάξουμε για παπούτσια. Στην αριστερή πλευρά θα εμφανιστούν κάποιες κατηγορίες κάτω από τον τίτλο Department. Επιλέγουμε την κατηγορία Shoes. Αφού επιλέξουμε την κατηγορία η σελίδα ανανεώνεται και στην αριστερη στήλη προς τα κάτω έχει κι άλλες επιλογές. Εσείς θα ψάξετε να βρείτε τους Seller.

Πως να κάνετε αγορές από το αγγλικό Amazon με δωρεάν μεταφορικά - Επειδή μου ζητήθηκε να εξηγήσω πως γίνονται οι αγορές με δωρεάν μεταφορικά από το amazon.co.uk  αποφάσισα νε γράψω ένα κείμενο για αρχάριους.Στους Seller λοιπόν τις περισσότερες φορές είναι ορατό και το Amazon.co.uk το οποίο θα πρέπει να τσεκάρετε στο κουτάκι από δίπλα. Αν δεν είναι ορατό θα πρέπει να πατήσετε στο κάτω μέρος εκεί που λέει see more… ώστε να ανοίξει μια νέα σελίδα με όλους τους πωλητες για να βρείτε και να τσεκάρετε το amazon.co.uk. Αν δε το βρείτε σημαίνει ότι το αγγλικό amazon δε πουλάει το είδος των προιόντων που ψάχνετε.

Φυσικά επειδή παπούτσια πουλάει και εμφανίζεται με τη μία στους πωλητές εμείς το τσεκάραμε σαν καλά παιδιά και ξανα-ανανεώθηκε η σελίδα μας εμφανίζοντας μας ΜΟΝΟ τα παπούτσια που πουλάει το Amazon.co.uk

Απο δω και πέρα μπορείτε να αγοράσετε όποιο από τα παπούτσια σας εμφανίζει και θα σας το στείλουν δωρεάν στην Ελλάδα αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 25 λιρών.

Ένα άλλο σημείο που θα κοιτάτε είναι αυτό της φωτογραφίας που ακολουθεί και το οποίο εμφανίζεται πάντα πριν τα αποτελέσματα.

Πως να κάνετε αγορές από το αγγλικό Amazon με δωρεάν μεταφορικά - Επειδή μου ζητήθηκε να εξηγήσω πως γίνονται οι αγορές με δωρεάν μεταφορικά από το amazon.co.uk  αποφάσισα νε γράψω ένα κείμενο για αρχάριους.

Βλέπετε οτι αναγράφεται το Amazon.co.uk με πορτοκαλί. Αν δεν υπήρχε εκεί αυτό το πορτοκαλί Amazon.co.uk τότε σε κάποιο σημείο χάθηκε η επιλογή σας όπως σερφάρατε και σας βγάζει ανάμεικτα αποτελέσματα από όλους τους πωλητές οπότε θα πρέπει να ξανατσεκάρετε το Amazon.co.uk από την αριστερή στήλη όπως και πριν.

Πως να κάνετε αγορές από το αγγλικό Amazon με δωρεάν μεταφορικά - Επειδή μου ζητήθηκε να εξηγήσω πως γίνονται οι αγορές με δωρεάν μεταφορικά από το amazon.co.uk  αποφάσισα νε γράψω ένα κείμενο για αρχάριους.

Τέλος αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και πάτε να πληρώσετε πολλές φορές στις επιλογές αποστολής έχει τσεκαρισμένη τη γρήγορη αποστολή επί πληρωμή, εκεί θα πρέπει να τσεκάρετε την πρώτη επιλογή που λέει FREE Super Saver Delivery (3-10 business days).

Αυτό ήταν, καλές αγορές :)