20.07.2013 - Μαίρη Χαρίσκου – 4 ΣΧΟΛΙΑ

Δεν ξέρω αν έχω αγαπήσει άλλο βίντεο όπως αυτό. Δες το. Απλά δες το. Και φαντάσου πόσο θα αλλάξει την craft ζωή σου ένα τέτοιο πραματάκι.

Δε ξέρω αν εχεις δει την φινλανδική ταινία Joulutarina με τον Αι Βασίλη και το εργαστήριο του που φυσικά είχε ποδοκίνητο τόρνο για τις ξυλοκατασκευές αλλα στο παρακάτω βίντεο είναι ένας από τους λατρεμένους παλαβούς αυτού του κόσμου που σου δείχνει πως να φτιάξεις έναν μικρό για να τον χρησιμοποιείς σε διάφορα crafts.

Είναι καλός, πολύ καλός. Αν και ζαλίστηκα λίγο και πρέπει να δω το βίντεο κανα δυό φορές ακόμα για να καταλάβω όλα τα στάδια. Άμα δε χρησιμοποιούσε τρυπάνι για την κατασκευή θα λεγα με σιγουριά πως είναι κάποιος ξεχασμένος Amish ξυλοτεχνίτης, έχει και τα μούσια άλλωστε. Καλά άμα δε ξέρεις ποιοι είναι οι Amish μη δίνεις σημασία, δεν ειναι το θέμα μας τώρα αλλά γράφω πάντα αυτόματα και δε γινόταν να μη προσθέσω τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

Άμα είσαι καλό μαστοράκι και το πιασες με την μία πως γίνεται φτιάξε μου και μένα ένα δώρο για τα Χριστούγεννα και σου ορκίζομαι οτι θα σε αγαπάω πολύ πολύ. Μέχρι που σε παντρεύομαι κιολας δηλαδή :P