3.01.2011 - Updated 15.07.2017 - Μαίρη Χαρίσκου – 5 ΣΧΟΛΙΑ

Αν ψάχνετε τις τυπικές ευχές από μας, χάσατε! Ακολουθεί κείμενο σεντόνι θετικής διάθεσης για να κάνει ποδαρικό στο SheBlogs μαζί με ανακοινώσεις αλλά και τις ευχές μας!

Έφτασε λοιπόν και το 2011 χαρωπό μαζί με όλα τα μωρουδιακά του κι εμάς να το νταντεύουμε και να του ευχόμαστε σαν άλλες Μοίρες στην κούνια του για να μας χαμογέλαει κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Το είχα βάλει σκοπό, αυτές τις γιορτές να μη μου τις χαλάσει κανένας ώστε να έρθει ο νέος χρόνος με αισιόδοξία και χαμόγελο. Τα κατάφερα πολύ καλά ως τώρα και κατάλαβα πως όλα είναι θέμα θετικής σκέψης τελικά. Φυσικά χρειάζεται να πετύχεις και την εποχή όπου ο κύριος Μέρφυ κάνει τις διακοπές του ή έστω να του πληρώσεις εσύ το εισιτήριο για να τον ξαποστείλεις μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σου διότι είναι γνωστός ταραξίας κι όταν αρχίσει να τσακώνεται με τον Σαντιάγο του Κοέλο σε παίρνουν τα σκάγια κι εσένα.

Σε γενικές γραμμές δεν ήταν δύσκολο πάντως, απλώς χρειάστηκε να φορέσω παρωπίδες και ωτοασπίδες το μήνα που πέρασε ώστε να μην ακούω ή βλέπω ειδήσεις. Κι αν τύχαινε καμιά φορά να πάρει κάτι το μάτι μου και έβλεπα πως κινδυνεύει η θετική μου διάθεση άρχιζα ασυναίσθητα να σιγοτραγουδάω το ρεφρέν του μικρού τυμπανιστή, you know, it’s easy… πα ρα πα παμ παμ και το χαμόγελο ξανάπερνε την αρχική πλατιά του θέση.

Είναι μικρή η ζωή για να θυσιάζουμε τις όμορφες στιγμές της στο βωμό της επικαιρότητας. Χαμογελάστε στη ζωή και μπορεί να σας χαμογελάσει κι αυτή.

Αμπελοφιλοσοφώ θα μου πείτε αλλά και τι άλλο να κάνω στην πρώτη δημοσίευση του 2011; Άσε που 3 μέρες τώρα την είχα στα “to do” και κινδύνευα να φτάσει η Σαρακοστή πριν κάνω το ποδαρικό στο SheBlogs.

Και μια και είπα SheBlogs…. To 2010 ήταν μια καλή χρονιά για το SheBlogs. Ανεβαίνουμε αργά και σταθερά προσπαθώντας να προσφέρουμε χρήσιμες και πρωτότυπες δημοσιεύσεις στην εποχή του copy-paste. Καταφέραμε να πλησιάσουμε τις 1.000.000 εμφανίσεις σελίδων και σας ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό.

Το 2011 μας βρίσκει πιο δυνατούς μια και πλέον στο τιμόνι του SheBlogs βρίσκεται και η αγαπητή μας Κωνσταντίνα Δελημήτρου, η γνωστή μας Ψιλικατζού δηλαδή. Φαντάζομαι θα το είχατε προσέξει ήδη το τελευταίο διάστημα από την αύξηση των κειμένων της κι ας μην είχαμε κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση. Με την Κωνσταντίνα είχαμε πάντοτε μια καλή χημεία και μπορούσαμε να συννενοηθούμε άψογα ακόμα κι αν μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα, οπότε η επιλογή δεν ήταν τυχαία.

Ο στόχος μας είναι να πάμε ακόμα πιο ψηλά το SheBlogs κατά τη διάρκεια του 2011, με περισσότερα αυθεντικά κείμενα που θα χαρακτηρίζονται από τη δημιουργικότητα και τη χρησιμότητα τους ώστε να ενδυναμώσουμε τις θεματικές κατηγορίες μας.

Ξέρουμε οτι η νέα χρονιά δεν θα είναι εύκολη για τους περισσότερους με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Τόσο εγώ, όσο και η Ψιλικατζού, είμαστε γνωστές για την καυστικότητα των σχολίων μας και τα μπινελίκια μας σε θέματα επικαιρότητας κι αυτό είναι γνωστό σε όσους έχουν παρακολουθήσει την μακροχρόνια πορεία μας στο διαδίκτυο. Εδώ όμως, στο SheBlogs, συνήθως επιλέγουμε να “πετάμε αετό” συνειδητά. Γιατί το έχουμε ανάγκη. Γιατί το χρειαζόμαστε. Και το χρειαζόσαστε. Γιατί η μαυρίλα δεν οδηγεί πουθενά. Χρειάζεται μια διέξοδος για το μυαλό, τη σκέψη, τη δημιουργικότητα. Χρειάζονται λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Και σε αυτή τη ζωή υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να ασχοληθείς ώστε να διώξεις τη μαυρίλα που σε γυροφέρνει.

Για το 2011 λοιπόν, βάζουμε όλες τις μάρκες μας στη θετική διάθεση και τζογάρουμε για να κερδίσουμε λίγο χαμόγελο. Για εμάς και για εσάς. Γιατί το αξίζουμε. Και το χρειαζόμαστε.

Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας λοιπόν και κοιτάξτε το 2011 με γελαστά μάτια. Μωράκι είναι ακόμα άλλωστε, του αξίζει!

Καλή χρονιά να έχετε με υγεία, τύχη, αγάπη και δημιουργικότητα!