Κηπουρική ή Ζαχαροπλαστική;

Αν σας έβαζα να διαλέξετε ανάμεσα σε Κηπουρική και Ζαχαροπλαστική θα σας ζόριζα. Αν σας ρωτούσα τι από τα δύο βλέπετε στη φωτογραφία θα σας ζόριζα περισσότερο.

SheBlogs.EU από - Τελευταία ενημέρωση: 11.07.2016

Αν έβαζες εμένα να διαλέξω ανάμεσα σε κηπουρική και ζαχαροπλαστική θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ μια και τα αγαπώ και τα δυο εξίσου κι αυτό φαίνεται αφού τα περιλαμβάνω και τα δύο στο sheblogs. Και πως να μη τα αγαπώ δηλαδή; Και τα δύο είναι εντελώς ζεν ασχολίες και άκρως δημιουργικές.

Πιθανότατα τον ίδιο προβληματισμό μπορεί να είχε και η δημιουργός αυτών των υπέροχων cupcakes και αποφάσισε τη λύση του δύο σε ένα για να μας πάρει το μυαλό.

cupcake in flower pots

Όσο και να τα κοιτάς μπερδεύεσαι. Δε μπορείς να αποφασίσεις αν στη φωτογραφία βλέπεις κηπουρική ή ζαχαροπλαστική ακόμα και τώρα που σου έχω πει ότι είναι cupcakes. Και πως να μη μπερδευτείς δηλαδή αφού είναι τέλεια γλαστράκια! Απλά είναι και πεντανόστια ταυτόχρονα.

Για να σε ξεμπερδέψω λίγο απλά θα σου πω ότι έχει ψήσει τα cupcakes σε κανονικά πήλινα γλαστράκια. Κάτι που μπορεί να κάνει βεβαίως βεβαίως μια και τα πήλινα σκεύη κυκλοφορούν σε πολλές κουζίνες από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Απλά δε κυκλοφορούν στη μορφή γλάστρας κι αυτό είναι που μας ξενίζει και μας μπερδεύει ταυτόχρονα. Αν το καλοσκεφτείς όμως, η γλάστρα και η γάστρα έχουν ένα μόνο γράμμα διαφορά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας συνταγή για cupcakes κι αφού τα ψήσετε στις γλαστρούλες, να πασπαλίσετε πάνω από τη βουτυρόκρεμα/σαντιγύ/whatever τριμμένα μπισκότα oreo  για να μοιάζει με χώμα, να χρησιμοποιήσετε γλωσοπίεστρα ή ξυλάκια παγωτού για να φτιάξετε τις ταμπελίτσες και φυσικά κάποιο κλαδί φυτού, κατά προτίμηση φαγώσιμου για να μη κάνουμε τα πράγματα επικίνδυνα. Εναλλακτικά τώρα που το σκέφτομαι μπορείτε να βάλετε και οποιοδήποτε άλλο κλαδί φυτού αρκεί να το τυλίξετε καλά με μεμβράνη και αλουμινόχαρτο στη βάση του που θα είναι μέσα στο cupcake. Το σκουληκάκι είναι μπόνους στην όλη σύνθεση και φυσικά είναι ζελεδάκι.

Περισσότερα για αυτά τα υπέροχα cupcakes – γλαστράκια μπορείτενα δείτε στη σελίδα της δημιουργού: Jennuine by Rook 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *