18.02.2017 - Μαίρη Χαρίσκου

Θέλεις να ντυθείς κάτι ιδιαίτερο στις απόκριες που να ξεχωρίζει χωρίς όμως να ξοδέψεις πολλά λεφτά; Η λύση βρίσκεται στην κουρδιστή κούκλα!

Απόκριες έχουμε, πάρτι γίνονται εδώ κι εκεί, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για να ντυθείς στις απόκριες όλο και κάποιος φίλος θα καταφέρει να σε πείσει να ντυθείς αποκριάτικα για να βγείτε το βράδυ.

Και τι κάνεις ωραία μου δεσποσύνη που δε θέλεις να ξοδέψεις λεφτά για να νοικιάσεις αποκριάτικες στολές; Πολύ απλά ντύνεσαι κουρδιστή κούκλα. Το καλό της υπόθεσης είναι πως το κυριότερο αξεσουάρ της στολής μπορεί να φορεθεί και πάνω από το παλτό με μια κορδέλα ή ένα λάστιχο, αλλά επειδή θα ενοχλεί αν μπεις σε αυτοκίνητο μπορείς να το κρατάς και να το φορέσεις πριν μπεις στο χώρο που θα διασκεδάσεις.

Ντύσου κουρδιστή κούκλα στις απόκριες

Για την αυτοσχέδια στολή της κουρδιστής κούκλας μπορείς να φορέσεις ότι ρούχα θέλεις αλλά καλό είναι να είναι κάπως χαριτωμένα ή περίεργα, εντάξει μη ντυθείς όπως θα πήαινες το πρωί στο γραφείο, θα είσαι κάπως βαρετή κουρδιστή κούκλα.

Το να φτιάξεις το κουρδιστήρι που είναι το κυριότερο αξεσουάρ της στολής, είναι πολύ εύκολο, μπορείς να δεις αυτό το βίντεο ή αν θέλεις κάτι πιο εξτρίμ που να δουλεύει κιολας δες αυτό το βίντεο, αλλά τότε δε θα είναι σίγουρα κοστούμι της τελευταίας στιγμής αλλά υπερπαραγωγή.

Δες και μερικές ακόμα φωτογραφίες από κουρδιστές κούκλες για να το πάρεις απόφαση και να ψηθείς. Είναι υπέροχες αφού!

Ντύσου κουρδιστή κούκλα στις απόκριες

Photo: cloverkate

Ντύσου κουρδιστή κούκλα στις απόκριες

 

Ντύσου κουρδιστή κούκλα στις απόκριες