13.11.2017 - Μαίρη Χαρίσκου

Άρχισε να στολίζεται η Αθήνα και τα μαγαζιά να διακοσμούν τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους! Πάμε να δούμε βιτρίνες με χριστουγεννιάτικα στη Βουκουρεστίου με Σκουφά!

Ξεκίνησε για τα καλά η χριστουγεννιάτικη σεζόν και δε γίνεται να μην αρχίσουμε να χαζεύουμε τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Γενικά τις αγαπάμε πολύ τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στο SheBlogs. Κατά καιρούς σας δείχνουμε χριστουγεννιάτικες βιτρίνες από το εξωτερικό αλλά ζητάμε και από το αναγνωστικό μας κοινό να μας στείλει φωτογραφίες με στολισμένες βιτρίνες από την πόλη τους για να τις χαρούμε όλοι μαζί.

Φυσικά τα καταστήματα που στολίζουν πρώτα τις βιτρίνες τους είναι αυτά που πουλάνε χριστουγεννιάτικα είδη κι αυτά είναι που χαζεύουμε πιο πολύ συνήθως, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό τις υπερπαραγωγές τις κάνουν τα πολυκαταστήματα.

Σήμερα θα δούμε φωτογραφίες που μας έστειλε η Αναστασία από την Αθήνα. Είχε βάλει στο μάτι μια βιτρίνα με χριστουγεννιάτικα  στη Βουκουρεστίου με Σκουφά και μας έβγαλε φωτογραφίες για να τις μοιραστούμε μαζί σας, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως.

Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες Σκουφά και Βουκουρεστίου

Σιγά σιγά θα αρχίσουν να στολίζονται περισσότερα μαγαζιά σε όλες τις πόλεις για να τραβούν το βλέμμα μας στις υπέροχες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους! Κι άμα δεις κάποια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στην πόλη σου στείλε μας φωτογραφίες να τη χαρούμε όλοι μαζί.