29.09.2013 - Μαίρη Χαρίσκου

Ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα από το Project ζωγραφίζουμε παρέα και περιμένουμε τις συμμετοχές σας

Και να που πέρασε η πρώτη εβδομάδα του Ζωγραφίζουμε παρέα και πρέπει να σας δώσω νέα θέματα για να ζωγραφίζετε αυτή την εβδομάδα.

Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε δειλά αλλά είχαμε τις πρώτες 4 συμμετοχές και θέλω να πιστεύω πως ζωγραφίσατε κι άλλοι αλλά δε μας στείλατε φωτογραφίες από το έργο σας. Μη σας πιάνουν οι ντροπές! δεν έχει σημασία αν είστε έμπειροι ή αρχάριοι, μικροί ή μεγάλοι, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι πιάσατε τα μολύβια και τα πινέλα σας και προσπαθήσατε καταναλώνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας με δημιουργικό τρόπο.

Κάθε βδομάδα λοιπόν θα σας δίνω 2 θέματα με δυο τρόπους.

01.Ο πρώτος τρόπος θα είναι μια ζωγραφιά που είδα και μου άρεσε, οπότε θα δουλέυουμε πάνω σε αυτήν. Δεν έχει σημασία πόσο καλοί είστε στη ζωγραφική, ούτε χρειάζεται να βγει ακριβώς ίδιο και φυσικά μπορειτε να προσθέτετε και δικά σας στοιχεία αν επιθυμείτε.

02.Ο δεύτερος τρόπος θα είναι για αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν με τον παραπάνω τρόπο αλλά να δημιουργήσουν κάτι εντελώς δικό τους. Οπότε θα σας δίνω κάποια λέξη κλειδί.

Πάμε να δούμε τα θέματα της 2ης εβδομάδας

01.Το πρώτο θέμα το αλίευσα από το deviantART και ονομάζεται “Η Ιζαμπέλ και το πρώτο χιόνι” και είναι της γερμανίδας Luisa Kelle. Είναι πολύ όμορφο αν και προσωπικά θα το ζωγραφίζω χωρίς τα φτερά. Εσείς μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Όπως είπαμε δεν είναι ανάγκη να βγει ίδιο ακριβως, μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας στοιχεία.

Isabell_and_the_first_snow____by_cidaq

02.Το δεύτερο έλεύθερο θέμα για αυτή την εβδομάδα είναι τα… βατράχια. Μπορείτε να βρείτε ένα σωρό φωτογραφίες στο ίντερνετ, για τους μη αγγλομαθείς η αγγλική λέξη για τα βατράχια είναι Frogs.

Έχετε όλη την εβδομάδα στη διάθεση σας για να ζωγραφίσετε είτε το ένα θέμα είτε το άλλο. Αφού ζωγραφίσετε μπορείτε να το βγάλετε μια φωτογραφία ή να το σκανάρετε και να μου το στείλετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook μέχρι το Σαββατο το μεσημεράκι ώστε να δημοσιεύσω τη δημιουργία σας μαζί με τις υπόλοιπες.

Οκ αν δε προλάβετε και το στείλετε την Κυριακή πάλι θα το προσθέσω αλλά η δημοσίευση με τις συμμετοχές θα βγαίνει Σαββατο απόγευμα περίπου και καλό είναι να έχω τις φωτογραφίες σας στη διάθεση μου.

Αυτάααααααα και να περάσετε όμορφα με τα χρώματα σας